onsdag den 9. november 2011

1. dag i Rainforest station!

Bussen hentede os 7.30 og vi kørte først rundt i Cairns for at hente en masse turister.. spild af tid..

derefter kørte vi mod byen Kuranda hvor halvdelen af turisterne skulle af for at køre med et bjergtog og den anden halvdel skulle af ved noget skyrail over regnskoven.

vi nåede endelig til dyreparken og var der kl. 9..

Rasmus og jeg fik en rundvisning, det var godt nok indviklet! jeg havde lidt svært ved at finde rundt.

Men det er et rigtig dejligt sted. dyreparken i sig selv er ikke så stor men der er 2 saltvands krokodiller, 1 wombat, 17 koalaer, en hel masse kænguruer der hopper frit rundt og 2 rigtig søde Dingoer! super smuk lille hund!

vi fik ikke lavet så meget idag, vi fik renset fryseren hvor foderet bliver frosset ned (rotter/mus/gris/andet kød) vi fik skiftet eukalyptus grene hos koalaerne og fodret krokodillerne og nogle af de andre dyr.

De har primært kødædere i parken.

alt i alt var det en god første dag, personalet er rigtig flinke. men de 2 andre piger der også er i parken som frivillige, DE ER BARE FOR MEGET! alt for meget tøsefnidder og alt for lidt arbejde, og så forventer de stadig at lave alle de sjove opgaver! puha... det bliver en hård dag imorgen hvis man skal gå op af dem..

15.30 gik turen hjemad med bus, heldigvis kun med 1 stop på vejen.
Rasmus og de 2 piger ville ud og spise kinesisk så jeg gik selv i byen for at handle ind til æggekage, og noget slik til uddeling til imorgen.

tjek de nye billeder på facebook.. ;-)

skrives ved imorgen..

1 kommentar:

  1. Det lyder da også spændende. Så må du prøve at ignorere tøsefnidderen og ikke lade dig gå på af den. Hold dig ikke tilbage for de sjove opgaver. Den danske pige kan vel "forstå dansk"..... Skal du også prøve skyrailen?

    SvarSlet