mandag den 7. november 2011

Sidder lige og spiser vandmelon ikk... :-D

tjaaa... det er ikke fordi det har været verdens mest begivenhedsrige dag..
jeg er i alt fald ikke blevet stresset endnu.. ;-P

arbejde fra 7-15 har bare lavet lidt af det sædvanlige.. ståret frugt til foder og renset ud ved koalaerne..

Idag rensede vi også ud hos nogle af slangerne.. de stakler har nogle mider så der skulle renses med skræppe sager.. og da vi løftede kasserne ned fra bordet var der bare helt vildt mange kæmpe myre der havde ruge-rede der, pga. slangernes varmepuder. AD!!! de var bare MEGA store!! DØ DØ DØ DØØØØØ!!!

fik lov til lige at holde den ene slange, Rigtig sød! og vildt flot, det ligner at den er blevet overhældt med benzin, sådan rigtig flot olie/benzin/vand farve.

Som souvinir får vi lov til at få taget et prof billede med en af dyrene efter eget ønske. Rasmus valgte den lille ferskvands krokodille TOM, jeg tror jeg vil ha et billede med en af de store PYTON slanger! de er mega seje! og store.. :-D

vi blev også ret gode venner med en rødhalede sorte kakadue HOLLY (som faktisk er en han, men det vidste han ikke før han blev 7½ år)rigtig hygge fugl.. :-D

Har filmet fodringen af Saltvandskrokodillen så den lille video må I se på facebook..

I aften står den igen på afslapning, måske et smut på Nat-markedet (et indendørs souvinir marked)hvor vi vil prøve at finde en sjov souvinir til dem i dyreparken. vi har sidste dag imorgen og så går turen hver morgen til Rainforest station.. der har de også dingoer! :-D yajy!

skriver igen imorgen..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar